Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Binnen Nederland en België werken wij met PostNL. Op werkdagen voor 15:30 uur besteld, de volgende dag in huis. Geen leveringen op zondag, maandag en feestdagen. Zendingen die worden verzonden met PostNL zijn voorzien van een Track & Trace code. Met deze code kunt u achterhalen waar uw bestelling zich bevindt en wanneer uw bestelling naar verwachting aan u wordt uitgereikt. Bij ontvangst van uw bestelling zal de postbezorger u vragen te tekenen voor ontvangst. Bent u niet thuis als we uw pakket komen bezorgen? Of heeft u de bezorger gemist? Dan kunt u het volgende doen:

Niet thuis bij eerste bezorgpoging

Dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren (alleen met toestemming van de afzender). Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje met een ‘niet-thuiscode’ bij u achter. Met deze code kunt u een nieuw bezorgmoment kiezen. Dit kan tot 22.00 uur. Als u niets doet, komen we op de volgende bezorgdag (maandag t/m zaterdag) nog een keer bij u langs.

Niet thuis bij tweede bezorgpoging

Ook dan laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat waar u uw pakket kunt ophalen. Deze informatie vindt u ook in Track & Trace en in de PostNL-app.

Pakket afgeleverd bij een PostNL-locatie?

We bewaren uw pakket twee weken voor u op de PostNL-locatie. Daarna sturen we het terug naar de afzender.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle pakketten worden aangetekend verzonden met PostNL. Bij bestellingen vanaf € 200,00 rekenen wij geen verzendkosten. Is het bestelbedrag lager, dan betaal je € 5,00 verzend- en verpakkingskosten voor Nederland en voor België.

Verzenden wij ook buiten Nederland en België?

Ja, wij leveren ook buiten Nederland en België! Kijk voor een overzicht van de landen waar wij bezorgen en de betreffende levertijden in onderstaande tabel. Voor informatie over de verzendkosten naar één van deze landen, kies je het gewenste land van bezorging in je winkelmand. De verzendkosten zijn dan direct zichtbaar. Zodra wij het pakket verzenden, ontvang je een Track & Trace code waarmee je je pakket van begin tot eind kunt volgen.

Duitsland………………………….2-3 dagen
Frankrijk……………………………4-5 dagen
Oostenrijk…………………………2-3 dagen
Spanje………………………………4-6 dagen
Verenigd Koninkrijk (VK)…….3-5 dagen

Kan ik een ander afleveradres opgeven?

Als u van te voren weet niet in staat te zijn om uw bestelling thuis (factuuradres) aan te nemen, kunt u ook een alternatief verzendadres bij ons opgeven. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling op het door u gewenste adres afgeleverd wordt.

Wordt mijn bestelling discreet verzonden?

Bestellingen via bestellenzonderrecept.com worden 100% discreet en neutraal verpakt. Wat betekent dat? Alle bestellingen worden in een neutrale verpakking verstuurd (zogenaamde ‘plain box shipping’) inclusief een discrete verzendsticker. Op die manier is aan onze verpakking voor buitenstaanders niet te zien wat u besteld heeft. Wat u bestelt bij ons, is immers niet de zaak van iemand anders dan die van u.

Main Menu